Bekijk het
woningaanbod

Lees meer

Hoe zou jij willen wonen in DAEL?

De geschakelde villa’s bestaan uit een voor- en een achterhuis die met elkaar verbonden worden door een lichte gang langs een fraaie patio. De twee hoekwoningen en twee tussenwoningen hebben royale woonoppervlaktes, variërend tussen ca. 190m² en 219m². En dat biedt volop indelingsmogelijkheden. Om je alvast op weg te helpen hebben we veel aandacht besteed om een goede basisplattegrond uit te werken, vervolgens is deze uitgebreid met een aantal mogelijke indelingsvarianten als opties. 

Wil je een fraaie hobbyruimte of speelkamer voor de kinderen, dan is de basisplattegrond ideaal voor jou. Wil je wonen en werken combineren of een slaapkamer met badkamer op de begane grond voor jezelf, je kinderen of voor mantelzorg? Wellicht passen optie 1 & 2 dan beter bij je.

Standaard worden de woningen opgeleverd met vier slaapkamers, een wasruimte, een apart toilet en volledig ingerichte badkamer. Heb je liever drie slaapkamers en twee badkamers dan is de optie voor de verdieping misschien meer geschikt voor jou. 

Mochten de basisplattegrond of opties toch niet passen bij jouw woonwensen of heb je zelf ideeën over hoe je de woning wilt indelen? In overleg nog veel mogelijk. Na de aankoop is het mogelijk om een ontwerpsessie met de architect in te plannen om al je woonwensen te bespreken. De architect zal samen met de kopersbegeleider van de aannemer de wensen vertalen in een complete aanbieding. 

Woningaanbod

KLIK OP EEN VAN DE WONINGEN OP
DE KAART VOOR MEER INFORMATIE

Moderne architectuur

De karakteristiek vormgegeven villa’s voegen zich op natuurlijke wijze in de bestaande omgeving. Op de vier diepe kavels verspringen de voorgevels van de woningen volgend de gebogen lijn van de straat. Het plan kenmerkt zich door een ingetogen, zacht geel/witte steen. Het metselwerk wordt platvol gevoegd waardoor het als een vlak wordt ervaren. Vanaf maaiveld tot aan de hoogte van de verdiepingsvloer maken we rondom de puien gevelvlakken met houten latten. Door de vlakke detaillering en de vlakverdeling maken we rustige gevels die de vorm van de vier woningen als ensemble versterken.

ARCHITECTUUR

KARAKTERISTIEK, DUURZAAM EN
FRAAI GEDETAILLEERD

De patio, jouw groene binnentuin

Uniek aan de ontwerpen zijn de patio’s tussen de voor- en achterhuizen. Het zijn open binnentuinen, gecombineerd met veel glas, die zorgen voor een geweldige lichtinval in huis en een prachtig doorzicht door de gehele woning. Hier kun je het hele jaar door genieten van een extra buiten als verlengstuk van je living in het achterhuis of juist van je werkruimte of slaapkamer in het voorhuis.

Puur genieten van duurzaam wooncomfort

In DAEL is duurzaam energiegebruik het uitgangspunt. Dat is terug te zien in goede thermische isolatie en
hoogwaardige installaties. Dit zorgt straks voor een optimaal wooncomfort terwijl jij energiebewust leeft en geniet.

Nul-op-de-meter

De villa’s worden nul-op-de-meter opgeleverd. Dit houdt in dat er over het hele jaar gezien net zoveel energie verbruikt wordt als er lokaal op een duurzame manier opgewekt wordt. Daarmee zijn de woningen helemaal klaar voor de toekomst en levert het je een enorme besparing op de maandlasten op. Een energierekening van slechts enkele tientjes per jaar of zelfs een rekening van nul zijn eenvoudig te realiseren.

De woningen worden uiteraard gasloos opgeleverd, zijn zeer goed geïsoleerd en worden voorzien van een hoogwaardige installaties zoals balansventilatie met warmteterugwinning en een bodemwarmtepomp in combinatie met vloerverwarming en -koeling. Dit zorgt voor een behaaglijk wooncomfort, zowel in koude winters als op warme zomerdagen. De duurzame energie van de woningen wordt opgewekt door zonnepanelen op het dak.
 

Ambitie

DUURZAAM EN COMFORTABEL
WONEN