Modern en duurzaam wonen in een authentiek dorp aan de Vecht

Oud-Zuilen is een idyllisch dorp aan de rivier de Vecht, vlakbij Utrecht. Het is er rustig, gezellig en sfeervol en de mensen hebben er nog tijd voor elkaar. De dagelijkse dingen lijken hier net even langzamer te gaan. Aangenamer en vooral minder gehaast. Het is een heerlijke manier van leven die nog versterkt wordt door de werkelijk fantastische omgeving. Hier wil je nooit meer weg.

Oud Zuilen, goed bereikbaar vanuit alle windstreken

Centraler dan in Oud-Zuilen kun je bijna nergens wonen in Nederland. Via de N230 zit je binnen enkele minuten op de A2 richting Amsterdam of de A27 en A28 richting Almere en Amersfoort. Op de fiets ben je snel in de Utrechtse binnenstad of in Maarssen, waar je alle voorzieningen vindt. Van winkels tot scholen en sportclubs.

Locatie

ALLE VOORZIENINGEN
OP FIETSAFSTAND

Het ontdekken waard: de Vechtstreek

Oud-Zuilen ligt aan de oevers van de Vecht. De Vechtstreek staat bekend om zijn fraaie natuur, historische monumenten zoals Slot Zuylen en fraaie buitenplaatsen. Op fietsafstand vind je het gezellige dorp Maarssen en het bijzondere ‘nieuwe’ dorp Op Buuren. Het zijn van die plekjes waarvan je eindeloos kunt genieten en die deze streek zo geweldig maken.

Utrecht. Wát een stad

Moeten we je nog wat vertellen over de stad Utrecht? Waarschijnlijk niet. In DAEL woon je er straks vlakbij. Een ruim winkelaanbod, kunst, cultuur, cafés en restaurants… hier vind je werkelijk alles wat een stad zo leuk maakt. En na een dagje Utrecht ben je zo weer thuis, in DAEL.