De aanmelding
is gestart!

Meld je aan

Ervaar een unieke woonbelevenis in DAEL

Er zijn van die plekjes in Nederland waar wonen een unieke belevenis wordt die met niets te vergelijken valt. In een authentiek en sfeervol Vechtdorp, op de rand van stad en natuur in een geweldige geschakelde villa die je kunt indelen zoals jij dat wilt. Klinkt dat aantrekkelijk? Dan nodigen we je graag uit kennis te maken met DAEL in Oud-Zuilen. Een kleinschalig en exclusief nieuwbouwplan met slechts vier zeer duurzame, moderne en royale geschakelde villa’s. Hier wonen is een droom die werkelijkheid wordt.

De natuur in je achtertuin

In Oud-Zuilen is de natuur nooit ver weg. Je woont vlakbij de rivier de Vecht, op een steenworp afstand van de jachthaven, waar je op zomerse dagen heerlijk lang kunt borrelen en tafelen aan de waterkant. Iets verder weg vind je de Maarsseveense plassen met SpaSereen, het mooiste wellnessresort van Nederland. Trek je er graag op uit? In de directe omgeving van Oud-Zuilen vind je parken, buitenplaatsen en waterrijke gebieden waar het heerlijk wandelen en fietsen is. Zo ligt buitenplaats Groenhoven direct aan het einde van de straat waar het heerlijk vertoeven is langs de vecht en door de natuur.

Ligging

HEERLIJK BUITEN WONEN MET
DE STAD VLAKBIJ

Oud-Zuilen, het nieuwe genieten

Oud-Zuilen is een idyllisch dorp aan de rivier de Vecht, vlakbij Utrecht. Het is er rustig, gezellig en sfeervol en de mensen hebben er nog tijd voor elkaar. De dagelijkse dingen lijken hier net even langzamer te gaan. Aangenamer en vooral minder gehaast. Het is een heerlijke manier van leven die nog versterkt wordt door de werkelijk fantastische omgeving. Hier wil je nooit meer weg.

Vier geweldige geschakelde villa’s

DAEL is uniek in al zijn facetten. De locatie aan de autoluwe Daalseweg is geweldig, de omgeving adembenemend en de vier exclusieve en riante woningen bieden heel veel woonplezier op een royaal kavel. De geschakelde villa’s bestaan uit een voor- en een achterhuis die met elkaar verbonden worden door een fraaie patio. Wil je wonen en werken combineren, levensloopbestendig wonen met een slaapkamer en badkamer op de begane grond of een fraaie hobbyruimte? In DAEL bepaal je zelf hoe jij wilt wonen.

De highlights

KARAKTERISTIEKE MODERNE ARCHITECTUUR

De karakteristiek vormgegeven villa’s voegen zich op natuurlijke wijze in de bestaande omgeving. Ze onderscheiden zich door eigentijds, natuurlijk en duurzaam materiaalgebruik waarbij veel aandacht wordt geschonken aan de detaillering. De combinatie van baksteen met houten toevoegingen zorgen voor een prachtig contrast.

DUURZAAM EN ENERGIENEUTRAAL

De villa’s worden nul-op-de-meter opgeleverd. Dit houdt in dat de woningen de benodigde energiebehoefte zelf duurzaam opwekken. De woningen worden uiteraard gasloos opgeleverd, zijn zeer goed geïsoleerd en de daken worden voorzien van zonnepanelen. Een warmtepomp in combinatie met vloerverwarming zorgt voor een behaaglijk wooncomfort. Een warmtepomp in combinatie met vloerverwarming en koeling zorgt voor een behaaglijk wooncomfort, zowel in koude winters als op warme zomerdagen.

 

DE PATIO, JOUW GROENE BINNENTUIN

Uniek aan de villa’s is de patio van circa 25 m2 die het voorhuis met het achterhuis verbindt. De patio is als een groene binnentuin met veel glas wat zorgt voor extra veel licht in je woning.
Hier kun je het hele jaar door genieten van een extra buiten als verlengstuk van je living in het achterhuis of juist van je werkruimte of slaapkamer in het voorhuis.

HOE ZOU JIJ IN DAEL WILLEN WONEN?

De vier woningen verschillen in basis niet veel, met wat kleine variaties in kaveloppervlak en leefruimte. Voor elke woning is alvast een basisplattegrond en een aantal opties getekend, maar wil je het toch net even anders? Dan kan dat. Wil je wonen en werken combineren, slapen op de begane grond of heb je eigen ideeën over de indeling van je woning? In het adviesgesprek met de architect en de aannemer is nog veel mogelijk.

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?

Schrijf je dan in en ontvang updates via de digitale nieuwsbrieven. We houden je graag als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

Aanmelden